CompuGroup Medical
Synchronizing Healthcare

Dowiedz się wszystkiego o wizji, misji i ludziach, którzy kształtują CompuGroup Medical na całym świecie.

Investor Relations
Eine Person tippt mit dem Finger auf ein Tablet-PC mit einer Investor-Relations-Präsentation
Kariera
CGM Global
Mehrere CGM-Flaggen

Ranking szpitali 2023. Największe polskie szpitale poprawiają wyniki finansowe

20 sierpnia 2024 | Małgorzata Nieleszczuk

Zgodnie z artykułem

największe polskie szpitale odnotowały znaczną poprawę wyników finansowych w 2023 roku.

CompuGroup Medical Polska, jako dostawca oprogramowania medycznego CGM CLININET, dostarcza swoje rozwiązania i współpracuje z wieloma placówkami znajdującymi się w rankingu. Chociaż trudno jednoznacznie ocenić wpływ każdego elementu na wyniki finansowe, wierzymy, że nasze rozwiązania przyczyniają się do optymalizacji procesów zarządzania w szpitalach, wspierając ich ogólną efektywność operacyjną.

Nasze oprogramowanie, CGM CLININET, oferuje trzy kluczowe obszary wsparcia dla szpitali:

• Wsparcie w optymalizacji procesów: Automatyzacja i usprawnienie codziennych operacji pozwala szpitalom na efektywniejsze wykorzystanie zasobów oraz lepszą organizację pracy, co przekłada się na oszczędności czasu i redukcję kosztów.
  • Lepsze zarządzanie finansami: CGM CLININET wspiera precyzyjne monitorowanie budżetów i rozliczeń, co może pomóc szpitalom w lepszym zarządzaniu kosztami operacyjnymi.
  • Zarządzanie zasobami: Nasze oprogramowanie umożliwia lepszą organizację i monitorowanie zasobów ludzkich i materialnych, co prowadzi do bardziej efektywnego wykorzystania zasobów, a tym samym do poprawy jakości świadczonych usług medycznych.

Jako dostawca oprogramowania medycznego, skupiamy się na tym, aby dostarczać rozwiązania, które przyczyniają się do optymalizacji procesów i poprawy efektywności działania placówek. Choć nie możemy jednoznacznie przypisać sobie sukcesów finansowych Klientów CGM Polska, którzy znaleźli się w rankingu, wierzymy, że nasze oprogramowanie stanowi istotne wsparcie w ich codziennej działalności.